Sebastian Gravlund

Ny LMP3-podieplacering til Gravlund

I weekendens afdeling af Prototype Winter Series på Circuit de Barcelona-Catalunya kørte Sebastian Gravlund sig til en tredjeplads med sin medkører, hollandske Rik Koen.

Lørdagens løb blev aflyst grundet et voldsomt regnvejr, som prægede banen hele dagen, så det var først søndag at Sebastian kom i aktion bag rattet på Inter Europol Competitions 450 hestekræfters prototyperacer. Her startede Vedbæk-køreren fra femtepladsen og præsterede at køre sig frem til andenpladsen, før det var tid til pitstop og kørerskifte.

Impression from Prototype Winter Series – Round 4 – Barcelona by GEDLICH Racing at Circuit de Barcelona-Catalunya in Spain on the 07.03.2024

Efter kørerskiftet kunne Rik Koen køre bilen i mål på tredjepladsen; et helt igennem godkendt resultat med et minimum af træning og forberedelse inden løbet:

– Det var et totalt godkendt resultat! Både Rik og jeg er helt nye i LMP3-biler, og på grund af regnen lørdag fik vi slet ikke kørt de kilometer som vi havde håbet på. Målet var at kæmpe om en podieplacering, så det er et super tilfredsstillende resultat at slutte af med, fortæller Sebastian Gravlund, som nu kan se frem til sæsonstart i Michelin Le Mans Cup om en måned – på præcis samme bane:

– Det er ret praktisk, at jeg allerede har fået lidt erfaringer med bilen på banen, for så er der en chance for at vi kan være godt med fra start. Le Mans Cup-feltet er ikke noget at spøge med, så alting tæller, siger Sebastian Gravlund.