Sebastian Gravlund

Skal du være sponsor?

Bliv del af min ambitiøse rejse

Som min samarbejdspartner får du mulighed for at opleve motorsporten helt tæt på. Både som VIP-gæst hos mit team under en løbsweekend i Michelin Le Mans Cup – og bag rattet, når vi afholder racerevents. Og så bliver du løbende holdt opdateret om, hvad der sker gennem mit nyhedsbrev.

Her kan du se nogle af de muligheder, du har som samarbejdspartner:

EKSPONERING

Få dit firmalogo på min racerbil, køredragt og styrthjelm og bliv eksponeret i hele Europa. Lad dit brand blive sat i forbindelse med den professionalisme og højteknologiske udvikling, som motorsporten står for. 

Du bliver også rigt eksponeret på Facebook & Instagram

VIP OPLEVELSER

Tag med mig til racerløb i Michelin Le Mans Cup og oplev toppen af europæisk formelracing direkte fra pitgaragen.

Mød min teamchef og se med når min engineer gennemgår data fra banen.

dig bag rattet

Træk i kørerdragten og sæt dig bag rattet på gokarten – eller en rigtig racerbil. Jeg instruerer og giver gode råd – men det er dig og dine kollegaer, samarbejdspartnere eller venner, som sidder i det varme sæde og giver den fuld gas!

Udstilling & messe

Jeg stiller gerne op til receptioner, udstillinger og messer sammen med din virksomhed. Her kan jeg tage min professionelle simulator med, så dine medarbejdere og/eller gæster kan prøve sig af bag rattet i en virtuel racerbil, præcis som når jeg træner.

disse virksomheder er allerede med

Vil du være med?

Der er næsten uanede muligheder for at få et stort udbytte af et sponsorat af min racerkarriere. Uanset om du er til VIP-oplevelser under sydlige himmelstrøg eller fede oplevelser i nærområdet er der spændende muligheder.

Udfyld formularen herunder – så kontakter jeg dig i løbet af kort tid for en uforpligtende snak om mulighederne.