Sebastian Gravlund

Hurtige Motorland venter på Sebastian Gravlund

I weekenden slutter sommerpausen i det spanske Formel 4-mesterskab. Sebastian Gravlund vender tilbage til de spanske baner godt forberedt til at udvikle sig endnu mere.

Allerede før sommerferien var Sebastian og MP Motorsport på Motorland Aragon, der ligger små tre timers kørsel vest for Barcelona. Her fik Sebastian et godt indtryk af banen, og sammen med teamet blev der lavet en god opsætning på bilen:

– Det er en super fed bane. Den har nogle hurtige svingkombinationer, og man fornemmer at det er et mere moderne anlæg. Den passer umiddelbart godt til mig, og det lader til at vi fandt et godt setup, så jeg håber at vi kan gøre det godt i weekenden, siger Sebastian Gravlund, som har gjort alt i sin magt for at komme bedst muligt forberedt:

– Jeg har forberedt mig en del på at køre den spanske Formel 4-bil, som er lidt anderledes end den danske, blandt andet ved at arbejde sammen med min motorsportscoach, Tommy Schröter, og køre en del i simulatoren herhjemme. Derudover har jeg en dag i simulatoren hos teamet inden vi rejser videre til Spanien, så det burde give lidt på den konto, lyder det fra Sebastian.

Fokus for weekenden ligger på kvalifikationen. En god startplacering er essentiel, hvis Sebastian skal minimere risikoen for sammenstød og have en chance for at hente point til mesterskabet:

– Jeg håber på en god weekend med point på kontoen. Det kræver at jeg får udnyttet mit potentiale og kører en god kvalifikation, for så kan jeg køre nogle rene løb og vise at jeg har farten til at være med – farten fejler jo ikke noget, men det hele skal gå op i en højere enhed for at jeg for alvor kan vise det, fortæller Sebastian.

Løbene i det spanske F4-mesterskab vises live på seriens Youtube-kanal: https://www.youtube.com/c/F4SpanishChampionship