Sebastian Gravlund

Sebastian Gravlund jagter spanske point i Belgien

Det spanske Formel 4-mesterskab tager i weekenden på tur til nordligere himmelstrøg, når den legendariske, belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps, lægger asfalt til fjerde afdeling af mesterskabet.

Den historiske belgiske racerbane står højt på ønskesedlen hos de fleste racerkørere, og det gælder også for Sebastian Gravlund. Den hurtige teenager fra Smørumnedre glæder sig til at stille til start på banen med en skarpt forberedt racerbil.

– Løbet på Spa-Francorchamps er nok det løb, jeg har glædet mig mest til at køre. Det er en racerbane med en kæmpe historie og samtidig er den vildt fed og teknisk at køre på, så jeg tror at det bliver en stor oplevelse, fortæller Gravlund, der også kan se frem til at komme tilbage bag rattet af sin spanske Formel 4-bil fra MP Motorsport.

I den sidste afdeling af mesterskabet fandt Sebastian farten og nærmede sig for alvor den bedste tredjedel af feltet. Forberedelserne til weekendens belgiske løb skal gerne sikre, at han og MP Motorsport kan holde niveauet.

– Jeg føler at jeg kommer godt forberedt til weekenden, og jeg ved at teamet har gjort deres hjemmearbejde ordentligt, så jeg håber at jeg kan holde mig ude af uheld og få et par gode resultater, siger Sebastian Gravlund.

– Det bliver en god udfordring at køre race på en lang og hurtig bane som Spa, så jeg glæder mig mest af alt bare til at komme afsted og se om mine forberedelser kan give et fornuftig afkast, siger Sebastian Gravlund.

Forud for løbsweekenden er Sebastian Gravlund på femtepladsen i Rookie-mesterskabet. En god weekend kan rykke ham længere frem i stillingen.