Sebastian Gravlund

Sebastian jagter et comeback i Valencia

Læringen fra sidste løbsweekend er noteret og Sebastian Gravlund glæder sig til at komme tilbage i sædet på MP Motorsport’s Formel 4-racer, når weekendens tredje afdeling af det spanske Formel 4-mesterskab køres på Ricardo Tormo-banen udenfor Valencia.

Weekenden på Jerez gik langt fra som planlagt, men i samarbejde med Sebastians faste coach er situationen blevet bearbejdet, så der igen er fuldt fokus på en positiv udvikling:

– Det var en sur weekend, og det tog lige et stykke tid før jeg kunne se at jeg kunne lære noget fra den. Jeg har heldigvis haft et par gode snakke med min coach, Tommy Schröter, og nu føler jeg mig rigtig godt klædt på til at jagte de mål, jeg har sat for weekenden, fortæller Sebastian, som også glæder sig til at komme tilbage til banen ved Valencia.

– Vi testede på banen i foråret, og det er en bane som ligger godt til mig, og jeg synes også at vi havde en god speed dernede. Det er selvfølgelig noget andet når der er 22-23 andre kørere som også gerne vil frem i feltet, men jeg ved hvad min opgave er, så dét fokuserer jeg på, siger han.

Banen ved Valencia bliver oftest brugt til motorcykelløb, men giver med en kombination af lange, hurtige sving og tekniske svingkombinationer en god udfordring til de unge kørere i det spanske F4-mesterskab.

Weekendens tre løb sendes som altid live på Youtube.