Sebastian Gravlund

Teknikken svigtede Gravlund på Monza

Massive tekniske problemer holdt Sebastian Gravlund fra at krydse målstregen i weekendens Eurocup3-afdeling på Monza.

Efter en lovende anden afdeling af Eurocup3-mesterskabet så det ellers ud til, at de tekniske problemer hos den københavnske MP Motorsport-kører var fortid. Men på det italienske nationalstadion fik Gravlund ikke meget mulighed for at opleve den berømte racerbane fra racerbilen.

Det første træningspas endte ellers med Sebastian som syvendebedste kører, men herfra gik det kun tilbage, og i de to løb nåede den danske racerkører aldrig at se det ternede flag.

– Det har været en mildest talt frustrerende weekend for mig. Jeg havde glædet mig enormt til at køre racerløb på Monza, som er én af de baner, jeg har drømt om siden jeg begyndte at køre gokart for mange år siden – men det blev langt fra hvad jeg havde sat næsen op efter, siger Sebastian Gravlund.

– Teamet har kæmpet for at give mig en stærk bil, men det blev slet ikke den weekend, vi havde håbet på. Med to nul-weekender ud af seks kommer jeg ikke til at kæmpe med om mesterskabet, så nu er fokus på at hente nogle gode resultater i hvert eneste løb og få mest mulig læring ud af det i stedet.

– Jeg er sikker på, at MP Motorsport får styr på bilen inden næste løb, og så har vi noget, vi sammen skal ud at bevise. Det glæder jeg mig til, slutter Sebastian.

Næste løb køres på Zandvoort i Holland den 15-16. juli.