Sebastian Gravlund

Teknisk fejl forpurrede Gravlunds pokaljagt

Sebastian Gravlund sigtede efter en andenplads i Eurocup3’s Rookiemesterskab, men et teknisk problem ødelagde mulighederne.

Efter et par stærke løb havde den københavnske racerkører satset på at vise talentet frem, men på trods af ihærdige forsøg, gjorde bilen modstand:

– Vi har haft en fejl på min bil, som gjorde, at jeg ikke kunne bruge sjette gear. Det er langt fra optimalt på en bane som Barcelona, hvor der er et par ret lange langsider, fortæller Sebastian, som på trods af problemerne kvalificerede sig som henholdsvis nummer 13 og 11 til weekendens to løb.

Med en 12. plads i lørdagens løb fik Sebastian lavet en solid omgang damage control, selvom det var langt fra nok til at hente point i Rookiemesterskabet.

Til søndagens løb var fejlen fundet og udbedret, så optimismen var stor, da Sebastian kørte på banen til årets sidste heat i Eurocup3. Den varede ikke længe, for i løbets første sving kom Sebastians racer i nærkontakt med en konkurrent med det resultat, at styretøjet blev bukket.

– Et bukket styretøj gør det svært sådan rigtigt at komme fremad, så jeg er glad for at jeg fik en 11. plads med hjem. Det var ærligt talt ikke helt det, jeg havde sat næsen op efter, inden jeg tog afsted, siger Sebastian og fortsætter:

– Det ændrer ikke på, at det har været et virkelig lærerigt år i Eurocup3, hvor samarbejdet med MP Motorsport er blevet endnu bedre. Jeg har fået mange vigtige erfaringer med i bagagen, så nu glæder jeg mig bare til at finde ud af, hvad der skal ske i 2024.